Federación Junta de Fiestas Moros y Cristianos de Cocentaina

    ValencianoEspañol (spanish formal Internacional)English (United Kingdom)

Seccions Destacades

Les nostres Filaes
Tota la informació sobre les nostres filaes, vestits, música, curiositats... 

      
La Federació Junta de Festes també està a Facebook 
 
 
Totes les galeries de fotos d'actes i Filaes

 

 

Sample image

II Concurs Herbero de Cocentaina

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ha convocat la segona edició del Concurs d'Herbero que se celebrarà els dies 18 i 19 de desembre. Punxant sobre el cartell pots consultar les bases 

 

 

Presentat el II Certamen d'Interpretació de Música Festera 'Vila de Cocentaina'

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ha presentat el II Certamen d'Interpretació de Música Festera que s'ha previst per a l'1 de maig de 2021 atenent sempre a l'evolució de la crisi sanitària del Coronavirus. Les bases i tota la informació es poden consultar en fer clic a la imatge del cartell anunciador
 
 

Actes amb motiu de l'Elecció i Proclamació de Sant Hipòlit

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ha preparat diversos actes religiosos en honor a Sant Hipòlit Màrtir amb motiu del 420 aniversari de la seua elecció i proclamació com a patró del nostre poble. Es mateixos tindran lloc a porta tancada a l'església de Santa Maria a causa de l'alerta sanitària decretada per la crisis del Coronavirus. 
 
 

Francisco Masanet, nou President de la Junta de Festes

La Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina ja té President una vegada ha conclòs el procés per elegir nova Junta, dos períodes de temps que van començar el passat mes d'octubre només finalitzar el trienni de l'anterior Directiva que presidia Hipòlit Borràs. El contestà Juan Francisco Masanet Vallsés la persona que estarà al capdavant de la Junta de Festes de la localitat per als tres anys vinents i la seua elecció no ha requerit votació, ja que la seua va ser l'única candidatura que es va presentar per estar al davant de la màxima entitat festera contestana.   Cal recordar que la passada tardor va començar un primer procés electoral per a escollir nova Junta Directiva que es va saldar sense la presentació de candidatures. Per aquest motiu l'entitat va quedar en mans d'una Junta Gestora de cara a, segons marquen els Estatuts de la Federació, coordinar la convocatòria d'una segona cita electoral a la qual es va presentar finalment Juan Francisco Masanet acompanyat de les quinze persones que formaran part del seu equip. Finalment el 25 de febrer, com que no es va presentar cap al·legació, el candidat va quedar proclamat oficialment com a President de la Junta de Festes per als anys 2020, 2021 i 2022.  El nou president, que és gran coneixedor de la Festa Contestana i que ja formava part de l'anterior Junta, destaca que ha comptat amb un gran suport dins de l'àmbit de la Festa a l'hora d'encapçalar aquest projecte. A més assegura que afronta el repte sabent la responsabilitat que comporta el fet d'ostentar un càrrec com aquest "tinc moltes ganes i il·lusió per aportar noves idees a les nostres Festes de Moros i Cristians i estic molt agraït a totes les persones que han decidit unir-se a mi en una aventura que comporta molta feina però que també ens reportarà molt bons moments", indica. Els integrants de la nova Junta de Festes prendran possessió del seu càrrec en els pròxims dies i rebran les seues insígnies en el transcurs d'una missa en honor a Sant Hipòlit Màrtir en la qual es materialitzarà el relleu entre la Directiva d'Hipòlit Borràs i la de Juan Francisco Masanet.

 
Se encuentra en: Inicio

Visita nuestro BLOG

Confessions of a Shopaholic
Visita nuestro Blog donde como usuario registrado podrás ver todas las publicaciones que hagamos y opinar sobre las fiestas de Moros y Cristianos.

Últimas Noticias

Noticias Populares